Informatie

Over ons

Eigentijds

Eigenmakke is het label voor eigentijdse producten van Ondernemend Talant. Van woonaccessoires, cadeaus, servies tot leuke accessoires voor de kinderkamer en babykleren. En behalve dat de producten hip en trendy zijn, zijn ze ook nog eens van goede kwaliteit en zeer betaalbaar.

 

Eigenwaarde

Doen waar je blij van wordt en wat je goed kunt, dat is wat wij willen voor onze makers. Ook bieden we ruimte voor het leren van nieuwe dingen en talentontwikkeling. En geloof ons, dit doet iets met de eigenwaarde. Trots en zelfverzekerd laten ze zien wat ze doen en nog trotser zijn ze wanneer de producten worden verkocht.

Eigenwijs

Wij zijn ook wel een beetje eigenwijs. We vinden dat we mooie dingen maken en daar pronken we graag mee. Daarom verkopen we onze producten in winkels en in onze webshop. Zo heeft iedereen de kans om een eigenmakke product te bemachtigen. Want een mooi cadeautje gunnen we iedereen, zo zijn we dan ook wel weer.

Eigenaar

De dagbestedingslocaties van Ondernemend Talant zijn eigenaar van het label Eigenmakke. Elke locatie is een prachtig atelier elk met een eigen unieke ambacht. Samen maken we een fraai assortiment Eigenmakke producten; producten met een mooi verhaal!

Website Talant