Subnavigatie

Hartverwarmende Eigenmakke campagne voor de koude winterdagen

6 december 2021

Ruim 20 cliënten van ons label Eigenmakke hebben alle ingrediënten verzameld voor de ultieme winter boost. Hiermee kom jij met gemak de koude winterdagen door. In een serie van 4 filmpjes verwennen de teams van Eigenmakke jouw zintuigen. Van een warm knisperend haardvuur tot een kom smakelijke snert die jouw smaakpapillen prikkelt. Vol trots laten ze zien waar de teams van de dagbestedingslocaties van Eigenmakke voor staan: eigenwaarde, eigentijds en ook een beetje eigenwijs.

Rixt, Jolanda en Olga tonen hoe je samen doet wat wél kan!
Als volleerde filmsterren laten Rixt, Jolanda en Olga in aflevering 1 zien hoe zij de enige echte Eigenmakke tapasplank maken. Ze doen dit bij dagbestedingslocatie Kado en Sa in Leeuwarden. Hierbij kijkt het team van begeleiders continu naar de mogelijkheden. Hoe kunnen cliënten groeien en waarin kunnen de teams elkaar versterken. Het resultaat is  een mooie samenwerking met dagbestedingslocatie De Klamp in Surhuisterveen. Daar worden de planken in de houtzagerij gezaagd en voorzien van het kenmerkende pompeblêd. Vervolgens gaat een flinke partij naar Kado en Sa. Daar voegen de cliënten allemaal een stukje toe aan het maakproces. Zo doen ze samen wat wél kan. Het resultaat is een uniek, handgemaakt product. Helemaal Eigenmakke! Bekijk de film op de speciale wintercampagne pagina www.alliade.nl/eigenmakke

Warm contact: meld je aan voor de Eigenmakke nieuwsbrief
Bekijk de hartverwarmende filmpjes van de teams van Eigenmakke en verdrijf  in no time de winterse kou! Wij hebben het haarvuur al voor je ontstoken op onze speciale Eigenmakke wintercampagne pagina Ga snel naar de pagina en bekijk de eerste aflevering. Vergeet je niet om je aan te melden voor de Eigenmakke online nieuwsbrief? We houden het contact met jou namelijk graag warm, zodat we je ook in de toekomst goed op de hoogte kunnen houden van onze activiteiten en nieuwe producten. Wanneer je je aanmeldt maak je bovendien kans op gratis Eigenmakke producten. Hoe warm (oeps! cool natuurlijk 😉) is dat!

Terug naar overzicht