Subnavigatie

Eigenmakke campagne deel 2: KLIK en KIJK in de keuken van Brasserie de Stal!

28 december 2021

Tja, we zitten wederom in een lockdown, maar niets weerhoudt de cliënten van Brasserie De Stal ervan om jou een online rondleiding te geven in hun sfeervolle dagbestedingslocatie. De Stal is onderdeel van ons label Eigenmakke dat staat voor: eigenwaarde, eigentijds en eigenwijs. In het kader van de Alliade wintercampagne is een aantal weken geleden een hartverwarmend filmpje gemaakt. Met natuurlijk in de hoofdrol: de cliënten.

Welkom!
Oké: klikken maar op de link en kom kijken www.alliade.nl/eigenmakke. Cliënten Diana, Dirkje, Alloïs, Roelof, Mark, Jesse, Bonny en Rianne laten je vol trots zien hoe zij de brasserie runnen. Van het opnemen van de bestelling, serveren van kommen snert en warme chocolademelk tot het opmaken van de kassabon. Natuurlijk hopen ze jou, zodra versoepelingen worden doorgevoerd, te mogen verwelkomen. Dus noteer alvast een reminder in jouw agenda voor een bezoekje aan De Stal!

Warm contact: meld je aan voor de Eigenmakke nieuwsbrief
Bekijk de hartverwarmende filmpjes van de teams van Eigenmakke en verdrijf  in no time de winterse kou! Wij hebben het haarvuur al voor je ontstoken op onze speciale Eigenmakke wintercampagne pagina www.alliade.nl/eigenmakke Ga snel naar de pagina en bekijk de tweede aflevering. Vergeet je niet om je aan te melden voor de Eigenmakke online nieuwsbrief? We houden het contact met jou namelijk graag warm, zodat we je ook in de toekomst goed op de hoogte kunnen houden van onze activiteiten en nieuwe producten. Wanneer je je aanmeldt maak je bovendien kans op gratis Eigenmakke producten. Hoe warm (oeps! cool natuurlijk 😉) is dat!

Adres Brasserie De Stal: Rotsergaastweg 42 Nieuweschoot

Terug naar overzicht